Volkan Demirel: Stat boş olmasına rağmen...

Volkan Demirel: Stat boş olmasına rağmen...

Fenerbahçe'de Monaco karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Volkan Demirel karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Volkan takım hakkında değerlendirmelerde bulunurken; ''stat boş olmasına rağmen takım iyiydi'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de Monaco karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Volkan Demirel karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Maçın ilk yarısında daha iyi olduklarını söyleyen Sarı-Lacivertlilerin kaptanı, "İlk yarı özellikle çok iyi bir oyun sergiledik. İkinci yarı havanın etkisiyle oyunumuz düştü. Sonuçta iyi bir galibiyetti" dedi.

Yeni oyun anlayışları 3-5-2 ve rövanş hakkında yorum yapan Volkan Demirel, "İlk maçta bazı istediklerimizi yaptıki bazılarını yapamadık. Yeni bir sistem, alışmak zaman alacaktır. Güzel bir skor aldık, Monaco'da da kazanıp turu geçeceğimizi düşünüyorum. Stat boş olmasına rağmen takım iyiydi. Zaman geçtikçe daha da iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN