Yangaz ne demek? Sen Anlat Karadeniz'de geçen Yangaz anlamı

Yangaz ne demek? Sen Anlat Karadeniz'de geçen Yangaz anlamı

Yangaz ne demek? sorusu sevilen diziden sonra sosyal medyada sorulmaya başlandı. Sen Anlat Karadeniz'de geçen Yangaz anlamı nedir? sizler için derledik. Ayrıca haberimizde Yangaz Fatih kimdir ve Yangaz Murat kimdir? sorularının yanıtını da bulabilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz dizisi ile birlikte Yangaz ne demek sorusu sorulmaya başlandı. Yangaz anlamı ve kelimenin kökenini sizler için araştırdık. Son zamanların severek izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Yangaz Fatih kimdir ve Yangaz Murat kimdir sorularının yanıtları da haberimizde. Bu dizide ikizlerine neden  Yangaz denildiği izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Sen anlat Karadeniz dizisi hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz. 

Sen Anlat Karadeniz'in ikizlerine neden yangaz deniliyor? Yangaz ne demek, Yangaz anlamı ne sorularının yanıtını merak edenler için derledik. ayrıca dizide ikiz kardeşleri canlandıranYangaz Fatih kimdir ve Yangaz Murat kimdir soruları İşte merak edilen sorunun cevabı haberimizde 

YANGAZ NE DEMEK VE YANGAZ ANLAMI NE? 

Yangaz anlamı çeşitli pis işler çeviren, her türlü numarası olan kişi anlamına gelmektedir. Dizideki ikizlere de bu nedenle bu lakap takılmıştır. Yangaz ne demek sorusunun yanıtı bu gün en çok aranan oldu. 

18-03/25/furkan-aksoy-kimdir.jpg

YANGAZ FATİH KİMDİR?

Yangaz Fatih Kimdir? sorusu dizide deli Tahir'inn ikiz kardeşlerinden biridir diye yanıtlanabilir. Yangaz Fatih'in dizide Berrak karekterine sevdalanacak. 

FURKAN AKSOY KİMDİR?

Furkan Aksoy’un ilk defa kamera karşısına çıktığı dizi Sen Anlat Karadeniz dizisi olmuştur. İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinde eğitim almıştır. Ekranların yeni yüzlerinden olan oyuncu daha ilk bölümden ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futboldur.

18-03/25/cem-anil-kenar-kimdir.jpg

YANGAZ MURAT KİMDİR?

Yangaz Murat Kimdir? sorusunun yanıtı: Yangaz Fatih Deli Tahir'in ikiz kardeşleriden biridir ve Yangaz Fatih'in ikizidir. Dizide Nazar karekterine sevdalıdır.

CEM ANIL KENAR KİMDİR? 

1990 yılında Ankara’da doğdu. Tam adı Cem Anıl Kenar’dır. Dr. Binnaz Rıdvan Ege Lisesinde okudu. 2012-2013 yıllarında Ankara’da ODTÜ İşletme Bölümünde okudu. 2013-2014 Binghamton University Business Administrations New York ‘ta okudu. Cem kenar İngilizce (İleri Seviye)’de bilmektedir. Tenis ODTÜ Tenis Klubu yıldızlar lisanslı sporcusudur. Eskrim sporuyla ODTÜ ‘de ilgilendi.

SEN ANLAT KARADENİZ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sen Anlat Karadeniz yenib ölüm fragmanında Vedat'ın büyük oyununun ip uçları verilmeye başlandı. Vedat, Nefes'in yanında ajan bulundurmak için harekete geçmiş. Tahir ile Nefes'in arası ise iyiden iyiye ısınıyor. Tahir, herkesin içinde annesine "Ben o kadına sevdalıyım" diyor. Mustafa ise Tahir'i Nefes'ten uzak tutamayacağını anlamış olmalı ki bu kez Nefes'e Tahir'den uzak durması konusunda uyarıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ GÜN MÜ DEĞİŞTİRİYOR?

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz gün mü değiştiriyor? sorusu internet ortamında sorulmaya başlandı. Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı ilk günden beri reyting sıralamasında en üstte. Sen Anlat Karadeniz için söylentiler bitmek bilmiyor. Reytinglerde düşüşler dizi gün mü değiştiriyor sorusunu gündeme getirdi. 

SEN ANLAT KARADENİZ GÜN MÜ DEĞİŞTİRİYOR?

Sen Anlat Karadeniz dizisi hakkında çıkan haberlerin en sonuncusu Sen Anlat Karadeniz gün mü değiştiriyor sorusu oldu. Şimdi herkesin merak ettiği gün mü değiştiriyor, kaldırıldı mı, hangi günler yayınlanacak sorularına gerekli açıklamaları getiriyoruz. Sen Anlat Karadeniz’de reytingler düşüyor!

Sen Anlat Karadeniz haftalar öncesinde çarşamba akşamları Atv ekranlarında yayın hayatına başladı. Dizinin çarşamba günleri yayınlanacak olması herkes tarafından başlarda yanlış bir karar olarak değerlendirilmiş ve kısa sürede final kararı alacağı yönünde manipüle edici yorumlar yapılmıştı. Fakat dizi yayın hayatına başladığı gün aldığı reyting oranıyla son altı yılın en iyi çıkış yapan dizisi oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN