Yayınlanan 2 yeni KHK ile Evlilik programları yasaklandı | Son dakika haberleri

Yayınlanan 2 yeni KHK ile Evlilik programları yasaklandı | Son dakika haberleri

Yayınlanan KHK'larla birlikte 3939 kişi kamudan ihraç edilirken 34 Diyanet İşleri personeli göreve iade edildi. Yayınlanan KHK ile aynı zamanda evlilik programları da yasaklandı.

OHAL kapsamında 2 yeni KHK Resmi Gazete'de yayınlandı.

Yeni KHK ile muhtar ve korucuların SGK primlerini devletin ödemesine karar verilirken evlilik programlarının yasaklandığı ifade edildi.

Milli güvenliğe tehdit oluşturan derneklerin kapatılmasına karar verilirken 3939 kişi kamudan ihraç edildi. Öte yandan 34 Diyanet İşleri persoenli göreve iade edildi.

KAMUDA 4 BİNE YAKIN İSİM İHRAÇ EDİLDİ

689 ve 690 nolu KHK'lar ile 4 bine yakın memur ihraç edilirken, evlilik programları yasaklandı. 14 dernek kapatılırken, Yargıtay'dan 19, YSK'dan 6, HSYK'dan 6 kişi ihraç edildi. Adalet Bakanlığı'nda görevli 1127 memurun görevine son verildi. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan daha önce ihraç edilen 34 kişi ise görev iade edildi. İşte KHK'larla gelen yeni düzenlemelerin ayrıntıları.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN