Yeniden yapılanan PFDK'nın başkanı belli oldu

Yeniden yapılanan PFDK'nın başkanı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nda FETÖ soruşturması kapsamında istifa eden kurulların yeniden yapılan sürüyor... Bu çerçevede üyeleri yeniden belirlenen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun başkanı da belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Av. Enver Polat Yılmaz'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) yeni başkanı olarak atadı.

TFF Yönetim Kurulu, PFDK Başkanlığı'na, Başkan Yardımcısı Av. Enver Polat Yılmaz'ın atanmasını kararlaştırdı. Av. Serdar Ölmez'in istifası ve Av. Enver Polat Yılmaz'ın görev değişikliği ile boşalan üyeliklere Av. Ahmet Eren Başkurt ve Av. Anıl Soğancıoğlu kurulun yeni üyeleri olarak atandı.

16-08/23/koht0105.jpg

PFDK Başkanı Av. Enver Polay Yılmaz / FOTO: Sosyal Medya

PFDK'nın tüm üyeleri şöyle:

ENVER POLAT YILMAZ - BAŞKAN
AHMET YAVAŞCI
FATİH ERDÖL
ALEV ELİF BELLER
GÖKHAN ERBAY
AV. AHMET EREN BAŞKURT
AV. ANIL SOĞANCIOĞLU

Öte yandan TFF Tahkim Kurulundan istifa eden Can Yalçınkaya'nın yerine ise ilk sıradaki yedek üye Av. Selahattin Kalkan'ın göreve getirildiği açıklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN