Yenikapı İstasyonu'nda vatandaşları '15 Temmuz şehitleri'nin fotoğrafları karşıladı

Yenikapı İstasyonu'nda vatandaşları '15 Temmuz şehitleri'nin fotoğrafları karşıladı

Tarihi mitinge saatler kala vatandaşlar Yenikapı Miting Alanı'na gelmeye başladı. Yenikapı Metro İstasyonu ile alana gelen vatandaşlar duygulandıran bir sürpriz ile karşılaştı. Metro İstasyonu'nun kolonları 15 Temmuz'un kahraman şehitlerinin fotoğraflarıyla donatıldığı görüldü.

İktidarıyla, muhalefetiyle bugün Türkiye tam kadro Yenikapı'da olacak. 15 Temmuz'dan itibaren meydanlarda yaşanan birlik görüntüsü 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde taçlanacak. Milyonların katılacağı buluşmada, muhalefet liderleri de birer konuşma yapacak. Yenikapı'dan dünyaya 'Türkiye dimdik ayakta' mesajı verilecek.

16-08/07/resized_28696-c0679f55cppiesvweaakpeb1.jpg

Darbeci general Semih Terzi’yi alnından vurarak öldüren Ömer Halisdemir

Milyonlarca vatandaş miting alanına doğru hareket etmeye başlarken, metro ulaşımını tercih edenleri duygulandıran bir sürpriz karşıladı.

16-08/07/resized_84556-b38e5b89cppies2wyaami371.jpg

Yeni Şafak'ın 15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz

Yenikapı Metro İstasyonu'nda inen vatandaşlar, 15 Temmuz kahramanlarının fotoğraflarının yer aldığı posterlerle karşılaştı.

16-08/07/resized_d8def-8a7b0143cppietrwiaamtlq1.jpg

Türksat Merkezi'ne yapılan hain saldırıda darbecilere karşı direnen Ali Karslı

İstasyon sütunlarının donatıldığı fotoğraflar vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN