Yılbaşı Özel çekilişi 2019

Yılbaşı Özel çekilişi 2019

Milli Piyango Online bilet Sorgulama ekranı ve Yılbaşı Özel çekilişi 2019'a dair tüm gelişmeler haberimizde. 31 Aralık 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan yılbaşı çekilişi Milli Piyango İdaresi 31 Aralık 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan yılbaşı çekilişi hakkında açıklama yaptı. Yılbaşına bilet bulamayan vatandaşların sayısal oyun terminallerinden satılan yeni nesil biletleri alabilecekleri belirtildi. İşte Yılbaşı Özel çekilişi 2019 ve Milli Piyango Online bilet Sorgulama ekranı...

Milli Piyango Online bilet Sorgulama ekranından  Yılbaşı Özel çekilişi 2019 sonuçları canlı olarak açıklanacak. Milli Piyango çekilişinde yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon liradır. Ayrıca yılbaşı çekilişinde 1 adet 7 milyon lira, 10 adet 1 milyon lira ve 30 adet 100 bin lira dağıtılacak. İşte milyonlarca kişinin merakla beklediği yılbaşı özel çekilişinde Milli Piyango Online bilet Sorgulama islemi ve Yılbaşı Özel çekilişi 2019'a dair detaylar haberimizde.

MİLLİ PİYANGO ONLİNE BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN 

2019 YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ

Milli Piyango 2019 yılbaşı özel çekilişinde biletinizi yukarıdaki linke tıklayarak sorgulayabilirsiniz. 

31 Aralık 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan yılbaşı çekilişi 1 Ocak 2019'un ilk saatlerine kadar devam edecek. Milli Piyango İdaresi resmi internet sitesinde yer alan duyuruda sayısal oyun terminallerinden satılan yeni nesil biletlerin satışının gerçekleştirileceği son saat paylaşıldı.

Eski görünüme sahip klasik Milli Piyango biletlerinin satışı ise bir süre daha devam edecek. Kurumdan yapılan açıklamanın tamamı şöyle; Sayısal Oyun Terminallerinden satılmakta olan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekiliş biletlerinin satışı 31 Aralık 2018 Pazartesi saat 12:00’de (öğle vakti) sona erecektir. Önemle duyurulur.

18-12/27/yilbasi-ozel-cekilisi-2019.jpg

2019 YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin hangi kanalda yayınlanacak? 70 milyon TL’lik dev ikramiye heyecanını canlı olarak takip edebilecek olan şans oyunu tutkunları çekilişle ilgili detayları araştırıyor. Milli Piyango idaresi büyük ikramiyenin dışında 

1 adet 7 milyon lira,

10 adet 1 milyon lira,

30 adet de 100 bin liralık ikramiye verilecek.

Yılbaşı çekilişinde en büyüğü 70 milyon lira, en küçüğü ise 70 lira olmak üzere toplam 2 milyon 950 bin 905 adet ikramiye dağıtılacak.

YENİ NESİL MİLLİ PİYANGO BİLETİ

Yılbaşı için standart bir bilet değil de kendi belirlediğiniz rakamlardan bir bilet oluşturmak istiyorsanız, en yakın sayısal bayisine gitmeniz yeterli. Artık sayısal bayilerinde istediğiniz rakamları tuşlayarak biletinizi oluşturabiliyorsunuz. 6 haneli bilette sadece son 5 rakamı talihliler belirleyebiliyor. Biletin başındaki yani 6'ncı rakamı ise makine belirliyor.

SAHTE BİLET NASIL ANLAŞILIR?

Satın alınan Milli Piyango biletinin arka yüzünde bulunan ve bileti satan bayinin mührünün kontrol edilmesi gerektiğini ifade eden uzmanlar kâğıdın pürüzsüz olması gerektiğini ifade ediyor.

YILBAŞI BİLETLERİ NE KADAR? 

El ile kontrol edildiğinde Milli Piyango biletinin ön yüzünde bulunan rakamların kabarık olması gerektiğini dile getiren uzmanlar kâğıdın ışığa tutulduğu takdirde gizli bir şekilde bulunan MP ibaresinin ortaya çıkacağını söylüyor.

Biletin sol alt bölümünde bulunan güvenlik numarası ve ultraviyole ışıkta görülen mavi yeşil renklerin de yine biletin sahte olup olmadığını ortaya çıkardığı dile getiriliyor.

18-12/27/milli-piyango-online-bilet-sorgula.jpg

MİLLİ PİYANGO 2019 YILBAŞI BİLET FİYATLARI

2019 yılbaşı özel çekilişinde devasa bir ikramiye vermeye hazırlanan kurum bu yıl için belirlenen bilet fiyatlarını talihli adayları ile paylaştı. Buna göre 2019 yılbaşında çeyrek biletler 17,50 TL’den yarım biletler 35 TL’den tam biletler ise 70 TL’den satışa sunuldu. Çekiliş sonucunda büyük ikramiyeyi tutturan talihli kişiler çeyrek bilet sahibi olmaları halinde 17,5 milyon TL yarım bilet sahibi olmaları halinde 35 milyon TL tam bilet sahibi olmaları halinde ise 70 milyon TL’lik ikramiyeyi kazanacaklar.

YILBAŞI BİLETLERİNDE YENİ GÖRÜNÜM

Klasik Milli Piyango biletlerinin yanı sıra artık sayısal oyun bayilerindeki makinelerden de yeni nesil bilet satışı gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar, seyyar bayilerden geleneksel basılı biletleri satın alabildiği gibi Sayısal Loto bileti görünümünde olanları da tercih edebiliyor. AA muhabirinin edindiği bilgilere göre, geleneksel Milli Piyango biletleri, artık sayısal bilet olarak da üretilmeye başlandı. Bu biletler, sayısal oyun bayilerindeki makinelerde basılarak satışa sunuluyor.Vatandaşlar, seyyar Milli Piyango bileti bayilerinin yanı sıra, Sayısal Loto bayilerinden de sayısal olarak üretilmiş bilet alabiliyor. Buna göre, çekiliş planındaki numaraların bir kısmı basılı, bir kısmı da sayısal olarak satışa sunuluyor. Sayısal olarak satılan biletler, merkezi oyun sisteminden düşülüyor. Biletler üzerinde ayrıca, çekiliş tarihi, biletin seri numarası, oynanma tarihi ve saati, bayi numarası gibi bilgiler de bulunuyor.

Yeni sayısal biletler, güvenlik açısından klasik Milli Piyango biletleri gibi yüksek özelliklere sahip. Sayısal Loto gibi termal kağıtlara basılı biletlerde, mor ışıkta görünen filigran gibi güvenlik önlemleri yer alıyor.Yeni dönemde, ufak ikramiyeler de sayısal oyun bayileri tarafından ödenecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN