Yoğun bakımda tedavisi süren Cem Özer'in durumu iyi

Yoğun bakımda tedavisi süren Cem Özer'in durumu iyi

Yoğun bakımda tedavisi süren Cem Özer’den iyi haber geldi. Sette kaza geçirip ayağı kırılan ve oksijen tedavisi sırasında epilepsi nöbeti geçiren sanatçının durumu iyiye gidiyor. 

Hürriyet internet sitesinin haberine göre, günlerdir hastanede babasının yanından ayrılmayan kızı Cemre Özer, ünlü oyuncunun sağlığının iyiye gittiğini açıkladı: “Dün gece doktorlarla iletişim kurmuş, sol ayağını oynatamıyordu onu oynatmaya başlamış. Pozitif yönde ilerleme var diyebiliriz.”

Bilgi kirliliği olduğunu da belirten Cemre Özer, “Babamın sağlığı ve tedavi süreci hakkında birçok kanalda yanlış bilgiler veriliyor. Doktoru olmayan isimler çıkıp açıklama yapıyor. Hastalığı yağ embolisi değil, hava embolisi. O da epilepsi nöbetine neden oluyor. 1 yıl uyutulacak iddiaları da yalan. Babamın durumu iyiye gidiyor” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN