YPG’nin uyuyan hücreleri Ceyhan’da yakalandı

YPG’nin uyuyan hücreleri Ceyhan’da yakalandı

Suriye'de terör örgütü YPG adına savaştıktan sonra Adana'da tarım işçisi olarak halkın arasına karışan ve örgütün uyuyan hücresi oldukları ileri sürülen 2 şüpheli yakalandı.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Terör Büro Amirliği ekipleri Suriye’de süren iç savaş sırasında terör örgütü YPG saflarında savaştığı ileri sürülen bazı kişilerin Ceyhan’a geldiği ihbarı üzerine harekete geçti.

Polis ekipleri savcılıktan alınan izinle yaptığı takip sonucunda Hasan H. ve Nebu H. isimli şahısların Suriye’den geldiğini ve tarım işçisi olarak çalıştığını belirledi. Zanlılar yapılan operasyonla yakalandı. İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin, Suriye’de YPG saflarında savaştığı daha sonra YPG’nin uyuyan hücresi olarak Ceyhan’a gelip tarım işçisi olarak halkın arasına karıştıkları ve terör örgütü adına bombalı eylem yapabilecekleri ileri sürüldü.

ADANA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN