Zerrin Özer'den kötü haber

Zerrin Özer'den kötü haber

21 Şubat'ta sahneye çıkacak olan başarılı sanatçı Zerrin Özer'in uzun süredir vertigo hastalığıyla mücadele ettiği öğrenildi.

Yaşadığı hastalık ve kazalar nedeniyle uzun süre ortalarda görünmeyen Zerrin Özer, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru sağlığına kavuştu. Üç kez bel fıtığı ameliyatı geçiren, bu süreçte tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve ardından elini kıran sanatçı, şimdi de vertigo ile mücadele ediyor.

21 ŞUBAT'TA KONSER

21 Şubat’ta Cemal Reşit Rey’de sahne almaya hazırlanan Özer, bir süredir stüdyo çalışmalarına devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre, müziğe döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten sanatçının bir süredir mide bulantısı ve baş dönmesinden şikayet ettiği öğrenildi. Tedavisine başlanan Özer’e, konseri sırasında doktoru ve özel bir ambulans eşlik edecek.

 
  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN