Zinedine Zidane James Rodriguez'in biletini kesti

Zinedine Zidane James Rodriguez'in biletini kesti

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, formunu düzeltmeyen James Rodriguez'i defterden sildi ve onun gidebileceğini söyledi.

Real Madrid James Rodriguez’i gözden çıkardı. Geçtiğimiz sezon büyük form düşüklüğü yaşayan yıldız futbolcu teknik direktör Zinedine Zidane’ın sabrını tüketti. Yıldız futbolcu ile bire bir görüştüğü dile getirilen Fransız çalıştırıcı, bu form grafiği ile yeteri kadar süre alamayacağını ve istemesi durumunda başka takıma gidebileceğini söyledi.

YILDIZ İSME YOL GÖRÜNDÜ

Geride bıraktığımız sezon James’e sabır gösteren ve düzelmesini bekleyen Zidane, yeni sezonda yıldız futbolcunun düşük formu sonrasında fikrini değiştirdi. Geçtğimiz seon 32 maçta forma giyen yıldız futbolcu 7 gol atıp 8 asist yapmıştı.

Kolombiyalı futbolcu 2014-15 sezonu yaz ayında Monaco’dan 75 milyon Euro bedele transfer edilmişti. İlk sezonunda göz dolduran bir performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezonda hayal kırıklığı yarattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN