Gareth Bale'ın haftalık maaşı dudak uçuklattı!

Gareth Bale'ın haftalık maaşı dudak uçuklattı!

Real Madrid'in 3 sezon önce Tottenham'dan transfer ettiği Gareth Bale kulübüyle yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Galli yıldızın bu sözleşme karşılığında kazanacağı para ise şimdiden tartışma çıkardı.

Real Madrid'in 2013-14 sezonu başında Tottenham'dan kadrosuna kattığı Gareth Bale, eflatun beyazlılarla yeni bir sözleşme imzalayacak.

İngiliz basınından Express'in özel haberine göre; Galli yıldızın yeni sözleşmesinin detaylarına yer verildi. Buna göre yıldız futbolcu ile 6 yıllık anlaşma sağlandı. Ayrıca futbolcunun haftalık 300 bin sterlin olan ücreti de 350 bin sterlin olarak güncellendi.

Gareth Bale yeni sözleşmesi ile birlikte dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında yükselişe geçerken hem İspanya'da hem de İngiltere'de bu sözleşme tartışma çıkardı.

16-09/05/resimid_4298013.jpg

İşte Bale'ın yeni kontratı;

Haftalık: 350 bin Sterlin (1 milyon 365 bin TL)
Aylık: 1 milyon 400 bin Sterlin (5 milyon 460 bin TL)
Yıllık: 16 milyon 800 bin Sterlin ( 65 milyon 500 bin TL)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN