Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor Utaş Uşakspor’la karşılaşıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor Utaş Uşakspor’la karşılaşıyor

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur karşılaşmalarında Bursaspor ile Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Utaş Uşakspor 18.00’de sahaya çıkıyor.

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü Tur ilk maçında Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Utaş Uşakspor’la karşılaşacak. Atatürk Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak olan Bursaspor-Utaş Uşakspor maçını Samsun Bölgesi hakemlerinden Cihad Sizer yönetecek. Sizer’in yardımcılıklarını Metin Cebeci ile Mustafa Gül yapacak. Dördüncü hakem ise Sinan Dereci olacak.

Bursaspor’da Fayt sakat

Bursaspor’da sakatlığı devam eden Ricardo Faty, yarınki karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak. Yeşil-beyazlılarda, bu mücadelede başka sakat ve cezalı futbolcusu bulunmuyor.

Bursaspor'un karşılaşmaya çıkacağı "Gök mavi" forması. / FOTOĞRAF : SOSYAL MEDYA

"Gök Mavi" formayla çıkacak

Bursaspor müsabakaya, "Gök Mavi" forma, mavi şortuyla, kaleci ise gri formasıyla çıkacak. Misafir takım Utaş Uşakspor ise kırmızı siyah çubuklu forması ile sahada olacak. Bursa Atatürk Stadyumu’nun tribünü kapıları seyirci girişine saat 16.00’da açılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN