Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Elazığspor'u 4-1 ile geçti

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Elazığspor'u 4-1 ile geçti

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu beşinci hafta maçında Galatasaray, TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'u 4-1 ile geçerek grupta puanını 8'e yükselterek ikinci sırada yer aldı.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu beşinci hafta maçında Galatasaray, TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'u deplasmanda 4-1 yendi. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri, 9. ve 90+3 dakikalarda Lukas Podolski, 54. ve 74. dakikalarda ise Eren Derdiyok kaydetti.

Elazığspor'un tek sayısı, karşılaşmanın 84. dakikasında penaltı atışı ile Timur Özgöz'den geldi. Bu sonucun ardından Galatasaray, gruptaki puanını 8'e yükselterek 12 puanlı Tuzlaspor'un ardından 2. sırada yer aldı. Elazığspor ise 1 puanda kaldı.

Stat: Elazığ Atatürk

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Cevdet Kömürcüoğlu, İlker Takpak

Elazığspor: Çağlar Şahin Akbaba, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Berk Yıldız, Mesut Saray (Dk. 74 Traore), Onur Güney, Adem Alkaşi, Timur Bayram Özgöz, Binya (Dk. 84 Çağrı Ortakaya), Youssef Yeşilmen, Lamjed (Dk. 65 Cajic), Murat Kalkan

Galatasaray: Cenk Gönen, Ahmet Çalık, Linnes, Carole, Sabri Sarıoğlu, Yasin Öztekin (Dk. 46 Rodrigues), Bruma, Josue, Selçuk İnan (Dk. 63 Birhan Vatansever), Podolski, Eren Derdiyok (Dk. 74. Sneijder)

Goller: Dk. 9 ve 90 Podolski, Dk. 58 ve 73 Eren Derdiyok (Galatasaray), Dk. 83 Timur Bayram Özgöz (Penaltıdan) (Elazığspor)

Sarı kartlar: Dk. 83 Podolski, Dk. 84 Sneijder (Galatasaray)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN