100 kiloluk Türk bayrağını sırtında taşıdı

100 kiloluk Türk bayrağını sırtında taşıdı

Antalya’da şiddetli rüzgar nedeniyle gönderden kopan 150 metrekarelik Türk Bayrağı, denize düştü. Islandığı için 100 kilo ağırlığa ulaştığı belirtilen bayrağı, bir polis memuru sırtına alıp sudan çıkardı.

Muratpaşa İlçesi’nde Düden Şelalesi’nin denize döküldüğü yerde dalgalanan 150 metrekarelik Türk Bayrağı, gönderden koparak, 30 metrelik falezlerin hemen altına denize düştü. Sabah saatlerinde suda yüzen bayrağı görenlerin haber vermesi üzerine gelen deniz polisi, bayrağa zarar vermeden sudan çıkarmak için uzun uğraş verdi.

YENİDEN YERİNE ASILDI

Tamamen ıslanan ve yaklaşık 100 kilo ağırlığa ulaştığı belirtilen bayrağı bir deniz polisi katlayarak halatla bağladı. Bayrağı sırtlayan polis memuruÿ ağırlığına rağmen tek başına kayalıklara çıkarmayı başardı. Bayrak, yıkanıp bakımının yapılmasının ardından yeniden yerine asıldı.

ANTALYA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN