Breziya'da oda yaptılar: 5 dolara öfkeni kus!

Breziya'da oda yaptılar: 5 dolara öfkeni kus!

Stres ve sıkıntıyı hafifletebilmek için açılan 'öfke odaları'na bir yenisi daha eklendi. Brezilya'nın Sao Paolo kentinde bir işletme, çekiçlerle eski aletleri kırıp öfkeyi dışarı vurmaya olanak sağlıyor.

Brezilya'da stres ve sıkıntıyı dışa vurmak isteyenler için 'Öfke Odası' açıldı.

Sao Paulo şehrindeki Cidade Tiradentes bölgesinde Vanderlei Rodrigues tarafından açılan 'Öfke Odası'nda, öfkesini içinde tutamayan kişiler, büyük çekiçlerle eski televizyon, bilgisayar, yazıcı ve benzer aletleri paramparça ediyor.

Koruyucu kıyafet ve başlık giyen 'öfkeliler', aynı zamanda kendilerini en çok sinirlendiren ve strese sokan şeyleri ('eski sevgili', 'eski eş', 'yolsuzluk', 'iş' gibi) duvara yazıp hedef alabiliyor.

"PANDEMİDE İLGİ ARTTI"

42 yaşındaki Vanderlei Rodrigues, özellikle pandemi nedeniyle vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Reklamcılık sektöründe çalışan ve işe gitmek için saatlerini yollarda harcadığını anlatan 40 yaşındaki Alexandre de Carvalho, pandemi nedeniyle sağlık endişeleri taşıdığını söyleyerek "Buraya gelip biraz olsun adrenalin salgılamak harika" diye konuştu.

"ANNELİK, İŞSİZLİK VE TÜM O STRES..."

35 yaşındaki işsiz Luciana Holanda da "Anneliğin, çocukların, işsizliğin üstüme bindirdiği tüm o stres... Birazını dışa vurabiliyor olmak çok güzel. Sinirimi kızlarımdan ya da başka birinden çıkarmak istemiyorum. O yüzden bir şeyler kırıp dökmeyi tercih ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN