6 bin euro karşılığında yurt dışına kaçırdılar! Tekirdağ'da Gri pasaport şebekesine operasyon

6 bin euro karşılığında yurt dışına kaçırdılar! Tekirdağ'da Gri pasaport şebekesine operasyon

Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda kendilerini devlet görevlisi olarak tanıtarak 6 bin EURO alarak vatandaşları yurt dışına kaçıran Gri pasaport şebekesi çökertildi.

Para aldıkları vatandaşları Gri Pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçırma olayını organize eden suç örgütü, jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla çökertildi. Yapılan operasyonda 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Kendilerini devlet görevlisi olarak gösterip, 6 bin euro karşılığında sivil vatandaşları yurt dışına kaçıran suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, S.B., S.G., A.Y., Ü.B., S.V. ve S.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, 1 şahıs kaçtı. Kaçan şahsı yakalamak için operasyon başlatıldı. Şahısların işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan S.V. ve S.G. isimli şahıslar tutuklanarak Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edilirken, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN