'6 Milyon Tek Yürek' kampanyasına rekor destek... Mansur Yavaş'tan ilk açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başlattığı '6 Milyon Tek Yürek' kampanyası için toplanan yardım miktarı 8 milyonu aştı. Yavaş, 17 gün içinde gelinen nokta ile ilgili mesaj paylaştı.

Ramazan ayında ikinci kez '6 Milyon Tek Yürek'kampanyasını başlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 17 günde 8 milyon lirayı aşan kampanya ile ilgili sosyal medyadan bir mesaj paylaştı.

"HER GÜN 20 BİN VATANDAŞIMIZA..."

Yavaş, mesajında şunları kaydetti: Sevgili ailem, pandemi süreci maalesef artarak devam ediyor. Bu süreçte işsiz kalan ya da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın sayısı da artıyor. Biz de bunun etkilerini azaltmak için Ramazan ayında her gün 20 bin vatandaşımıza iftar ve sahur yemeği sağlıyoruz.

"ÇALINACAK DAHA ÇOK KAPI VAR"

İftarver.com sitemizde hala alınacak çok yemek, çalınacak çok kapı sizleri bekliyor. Sizleri iyiliğin başkentinde, bu Ramazan ayında yan yana oturamasak da dayanışmanın verdiği mutlulukla yine aynı sofrada buluşmaya davet ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN