677 KHK ile ihraç edilen polislerin tam listesi | 22.11.2016

677 KHK ile ihraç edilen polislerin tam listesi | 22.11.2016

Emniyetten 7 bin 586 polis ihraç edildi... 677 sayılı KHK'ya göre, Emniyet'te görev yapan 7 bin 586 polis meslekten atıldı. Resmi gazetede yayımlanan KHK ile toplam 15 bin 726 kamu çalışanı hakkında ihraç kararı verildi. İhraç edilen polislerin tam listesini haberimizde bulabilirsiniz.

OHAL kapsamında çıkarılan 677 ve 678 sayılı KHK ile, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.  677 sayılı KHK'ya göre, Emniyet'ten 7 bin 586 polis ihraç edildi. İhraç edilen polislerin listesine haberimizde bulunan yönlendirme linkinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca 677 sayılı KHK ile ihraçların ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

550 DERNEK DE KAPATILDI

KHK kapsamında daha önce meslekten ihraç edilen 157 kişi ise görevlerine iade edildi. Milli Güvenlik Kurulunca devletin güvenliğine karşı faaliyette bulunduğu tespit edilen 550 dernek, 19 özel sağlık kuruluşu ve 9 basın yayın kuruluşu da kapatıldı.

EMNİYET'TE 7 BİN 586 İHRAÇ

Bugün yayınlanan KHK'da en çok ihraç gerçekleşen kurum Emniyet oldu. Emniyet Genel Müdürlüğünden 1. Sınıf Emniyet Müdürlerinin de aralarında bulunduğu 7 bin 586 kişi görevden ihraç edildi. Görevden ihraç edilen polislerin tam listesinin haberimizde bulunan yönlendirme linkinden bulabilirsiniz. 

FETÖ ile mücadele için çıkarılan KHK'larla binlerce kişi gövden uzaklaştırıldı. Erdoğan'ın, "At izi it izine karışmasın" uyarısının ardından FETÖ ile mücadelede mağduriyetlerin yaşanmaması için titiz bir çalışma yürütülüyor. KHK'larla görevinden ihraç edilen, açığa alınanların itirazları 4 ayrı komisyonda tek tek inceleniyor. Geçen cumartesi Terör örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle kamudan uzaklaştırılanlardan 8 bin kişi göreve iade edilirken, ihraç kriterleri daraltılarak, asılsız ihbarda bulunanlara da ceza getirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN