ABD'de silahlı saldırı: 1 ölü, 8 yaralı

ABD'de silahlı saldırı: 1 ölü, 8 yaralı

ABD’nin başkenti Washington’da, 9 kişilik bir gruba silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

Washington DC Polis Merkezi tarafından yapılan açıklamada, saldırının Columbia Heights bölgesi 14. Cadde’nin üzerinde meydana geldiği ve saldırı sonucu yaralanan 9 kişiden 1’inin hayatını kaybettiği belirtildi.

Washington DC Emniyet Müdürü Peter Newsham, 3 şüphelinin bir araçla olay yerine geldiğini ve 1’i kadın 9 kişilik bir gruba ateş açtığını ifade etti. Newsham, yaralılardan 2’sinin sağlık durumunun kritik olduğunu aktardı.

Polis, bölgedeki vatandaşların 2’si siyah ve biri gri kapüşonlu şahsa karşı tedbirli olmalarını isterken, saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN