Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru yeniden dizayn ediliyor

Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru yeniden dizayn ediliyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’ndaki düzenleme ve çalışmaları yerinde inceledi

613 bin 320 m2 alanda 2 bin 530 m yürüyüş yolu, 3 bin m bisiklet yolu, 250 m protokol yolu, 600 m refüjlü giriş alanı olarak yeniden dizayn edilen, vatandaşların yürüyüş ve spor yapmak için sıkça kullandığı Yaşar Kemal Yürüyüş Parkı’ndaki düzenlemeleri yerinde denetleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilgili daire başkanından uygulamanın gidişatı ile ilgili bilgi aldı.

Yaşar Kemal Yürüyüş Parkı, bünyesinde kır kahvesi, paintbol alanı, ahşap oyun grupları alanı, ateşsiz piknik alanı, fitness alanı, çocuk oyun alanı, Yaşar Kemal Kitap Kafe, kitap okuma alanları, basketbol sahası, tenis sahası, voleybol sahası, park ve bahçeler bitki bakım ve iyileştirme alanı, fotoğraf çekme terasları, şeflik binaları barındıracak.

ADANA/İHA

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN