Ahmet Erdoğan kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni için taziye mesajları

Ahmet Erdoğan kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni için taziye mesajları

Kovid-19 sebebiyle bir süredir Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ağabeyi Hasan Erdoğan’ın oğlu Ahmet Erdoğan, hayatını kaybetti. Ahmet Erdoğan’ın naaşının Rize’ye götürüldüğü bildirildi.

73 yaşında olduğu öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni Ahmet Erdoğan’ın cenazesi, sabah 05.20'de havalanan Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Trabzon'a, oradan da Rize'nin Güneysu ilçesine götürüldü.

AHMET ERDOĞAN KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vefat eden kardeşi Hasan Erdoğan’ın oğlu olan Ahmet Erdoğan, Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yaşadı. 20 Aralık 2020’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle hayatını kaybeden Ahmet Erdoğan’a iki sene evvel yaşadığı kalp rahatsızlığından dolayı stend takıldığı belirtildi.

Ahmet Erdoğan’ın naaşının Rize'nin Güneysu ilçesine götürülerek Dumankaya köyüne defnedileceği aktarıldı.

ahmet-erdogan-dha-1481013-2.jpg

AHMET ERDOĞAN İÇİN TAZİYE MESAJLARI

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ‘’Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ’ın yeğeni Ahmet Erdoğan beyefendinin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.’’ ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ‘’Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan ’ın bir süredir koronavirüs tedavisi gören yeğeni Ahmet Erdoğan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.’’ dedi.

AK Parti Sözcüsü, MKYK ve MYK Üyesi Ömer Çelik, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan 'ın yeğeni Ahmet Erdoğan’ın vefatından büyük üzüntü duyduk... Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun... Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere kıymetli ailesine başsağlığı diliyoruz…’’ açıklamasında bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın abisi merhum Hasan Erdoğan'ın oğlu Ahmet Erdoğan'ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün aile fertlerine başsağlığı ve sabır dilerim. Mekanı cennet olsun.’’ açıklamasında bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,’’Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan 'ın yeğeni Ahmet Erdoğan’a Allah'tan rahmet diliyorum. Cumhurbaşkanımıza, merhumun ailesine ve yakınlarına başsağlığı temenni ediyorum.’’ dedi.

resized-ef801-02908ac6epskbhjw8acxp5b.jpg

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ’ın vefat eden yeğeni Ahmet Erdoğan Beyefendi'ye Cenab-ı Hakk'tan rahmet, Sayın Cumhurbaşkanımız ve kıymetli ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.’’ diyerek, taziyelerini iletti.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, ‘’Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın vefat eden yeğeni Ahmet Erdoğan Beyefendiye Allah'tan rahmet; Sn. Cumhurbaşkanımıza, merhumun yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.’’ açıklamasında bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ‘’Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni, kıymetli büyüğümüz Ahmet Erdoğan ağabeyimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.’’ dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ‘’Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede vefat eden Ahmet Erdoğan beye Allah'tan rahmet, Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ’a ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mevla mekanını cennet eylesin.’’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Ahmet Cotuk, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan 'ın vefat eden yeğeni #AhmetErdogan  Bey’e Allah’tan rahmet, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere kıymetli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum…’’ mesajını paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.Betül Sayan Kaya, ‘’Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan ’ın, Hakk’a yürüyen muhterem yeğeni Ahmet Erdoğan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı Cennet olsun.’’ diyerek, taziyelerini iletti.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, ‘’Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ’ın vefat eden yeğeni Ahmet Erdoğan beyefendiye Allah’tan rahmet, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, kıymetli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan 'ın yeğeni Ahmet Erdoğan Beyefendi'nin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere kıymetli ailesine sabr-ı cemil ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.’’ açıklamasında bulundu.

27. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi, KEFEK Üyesi Çiğdem Erdoğan Ataberk, ‘’İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Samimiyetiyle, hoşgörüsüyle, dava ve yol arkadaşlığıyla, AK davamızda birlikte görev yaptığım kıymetli Resmiye Topçu'nun vefat ettiğini teessürle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.’’ dedi.

AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Tamer Dağlı, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vefat eden yeğeni Ahmet Erdoğan'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.’’ dedi.

AK Parti Kars Milletvekili ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, ‘'Cumhurbaşkanımız @RTErdogan 'ın yeğeni #AhmetErdoğan kardeşimizin Rahmet-i Rahmana kavuşması hepimizi çok üzmüştür. Mekanı cennet olsun. Ailesi ve tüm sevenlerine sabır diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

ss13.jpg

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ‘’Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan ’ın yeğeni #AhmetErdoğan Bey’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, başta Sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah…’’ diyerek taziyelerini iletti.

24. 25. ve 26. Dönem AK Parti Adıyaman Milletvekili, MKYK Y. Üyesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Salih Fırat,  ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan 'ın yeğeni Ahmet Erdoğan’a Allah'tan rahmet diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza, merhumun ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.’’ dedi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ‘’Kovid-19 tedavisi gördüğü hastanede vefat eden Cumhurbaşkanımız @RTErdogan 'ın yeğeni Ahmet Erdoğan ağabeyimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine  ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Mekanı cennet olsun. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşaallah.’’ açıklamasında bulundu.

Malatya Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi, TBMM Nüfus ve Kalkınma Grubu Başkanı Öznur Çalık, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ’ın ebediyete irtihâl eden değerli yeğeni Ahmet Erdoğan beyefendiye yüce Allah’tan rahmet; Sayın Cumhurbaşkanımıza, kıymetli ailesine ve yakınlarına sabr'ı cemil ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekanını cennet, makamını âli eylesin…’’ mesajını paylaştı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Avukat Özlem Zengin, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ebediyete irtihâl eden yeğeni Ahmet Erdoğan Beyefendiye Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza,kıymetli ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Rabbim mekanını cennet, makamını âli eylesin…’’ ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN