Aile dizisinin cevval kaynanası Nur Sürer o ismin eski eşi çıktı! Yeşilçam'dan tanıdıkmış: Duyanlar şaşırdı

Aile dizisinin cevval kaynanası Nur Sürer o ismin eski eşi çıktı! Yeşilçam'dan tanıdıkmış: Duyanlar şaşırdı

Ekranların kısa sürede ilgi gösterilen yapımı olan Aile dizisinde Hülya karakterine hayat veren usta oyuncu Nur Sürer'in eski eşi görenlerin ağzını açık bıraktı. Yeşilçam'ın efsane ismi ile evli olan Sürer'in 13 yıllık eşi bakın kim çıktı?

Camdaki Kız dizisinde uzun zaman Feride karakterine hayat veren ve devamında Aile dizisine geçiş yapan başarılı oyuncu Nur Sürer, gösterdiği performans ile takdir toplarken özel hayatı merak konusu oldu. Nur Sürer eşi kimdir? Nur Sürer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

NUR SÜRER HAYATI

1954 senesinde dünyaya gelen Sürer'in anne tarafı Arnavut olurken baba tarafı ise Dağıstan kökenlidir. Lise eğitimini Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde tamamlayan başarılı isim, sinema hayatına ise Erden Kıral'ın Bereketli Topraklar Üzerinde filmiyle giriş yaptı. Antalya Portakal Film Festivali'nde iki kez en iyi oyuncu ödülünü alırken bu zamana kadar ise 40'tan film ve televizyon dizilerinde yer aldı.

Nur sürer hayatı

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla merak konusu olan Nur Sürer'in eşi araştırılmaya başlandı. 13 senedir Yeşilçam'ın ünlü ismi olan Bülent Kayabaş ile evli kaldığı duyulmasıyla ağızlar açık kaldı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN