Akalın'ın İstanbul metrosu paylaşımına İBB'den jet yalanlama

Akalın'ın İstanbul metrosu paylaşımına İBB'den jet yalanlama

Şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından yolculuların üst üste seyahat ettiği bir metronun görüntüsü İstanbul diye paylaşarak "Günah keçisi restaurantlar!!Yazık!!" notunu yazdı. İBB Sözcüsü Murat Ongun ise Madrid'de çekilen fotoğrafın orijinalini paylaşarak Akalın'ı yalanladı.

Şarkıcı Demet Akalın'ın sosyal medya hesabından 'İstanbul metrosu' diye paylaştığı fotoğrafa İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan cevap gecikmedi.

Şarkıcı Demet Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Günah keçisi restaurantlar!!Yazık!!" notuyla kabalık bir metro fotoğrafı paylaştı. Akalın'ın 'dehabilimlier' adlı kullanıcıdan alıntıladığı görüntünün İstanbul Nişantaşı metrosunda çekildiği yazıyordu.

asdada-001.jpg

"FOTOĞRAF İSTANBUL'DAN DEĞİL, MADRİD'DEN BİLGİNİZE"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Akalın'ın yaptığı bu paylaşıma yanıt verdi. Ongun, "Demet Hanım, umarız kısa zamanda tüm sektörler normale döner. Ancak, bu arzunuzu vurgulamak için kullandığınız fotoğraf İstanbul’dan değil Madrid’den, bilginize." ifadelerini kullandı.

Akalın fotoğrafı paylaştıktan sonra "Osmanbey durağıymış.. nişantaşına giden o durakta iniomuş.Deha’nın yalancısıyım fotoyu ondan aldım.."  notunu düştü. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN