Akşener'den Kılıçdaroğlu sorusuna cevap: Cumhurbaşkanı adayı olabilir

Akşener'den Kılıçdaroğlu sorusuna cevap: Cumhurbaşkanı adayı olabilir

İYİ Parti lideri Akşener, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına yönelik soruya "Olmayı düşünebilir, orada bir sakınca yok" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral  Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Bir gazetecinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı'na aday olup olmayacağına yönelik sorusuna "Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünebilir, orada bir sakınca yok" cevabını verdi.

"BEN ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM"

Akşener "Sizin de gönlünüz adaylıktan yanaydı" şeklindeki soru için de şunları kaydetti: 

"Bugüne kadar ben öyle bir şey demedim. Duydunuz mu ağzımdan? Biz, millete odaklı bir çalışma yapıyoruz. Milletin dertlerini dinliyoruz, kamuoyunun gündemine getiriyoruz. En önemlisi de 20 Ocak 2020'den beri geziyorum.

"SEÇİME ÇOK ZAMAN VAR..."

Bu çalışmayı yaparken şahsıma, partime veya benim herhangi hayalime yönelik ki Türkiye'den başka bir hayalim yok onu da net bir şekilde söyleyeyim, en küçücük bir toz zerresi kadar bir şey yapmıyoruz. Yani esnaf, vatandaş, işsiz genç özne. Dolayısıyla vatandaşımız da bunu gördü. Seçime çok zaman var, o zaman neler olur hep birlikte görürüz. Hayrıhi ve şerrihi min Allahu teala."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN