Renault Clio 2022 model otomobillerde inanılmaz indirim! İşte kaçmaz fiyatlar

Türkiye'nin en çok satan otomobil modelleri arasında yer alan Renault Clio 2022 model otomobillerde uzun zamandır kimsenin görmediği indirimler yaptı! Sahibinden.com'da bir ara 485 bin liraya kadar fiyat etiketi konulan Renault Clio, Mart ayında sürpriz indirimle aracı almak isteyenlere büyük bir fırsat sundu.. İşte Renault Clio 2022 model otomobiller için belirlenen güncel fiyat listesi...

Renault Clio Şubat ayında otomobil kullanıcılarının en çok tercih ettiği marka olma başarısı gösterdi. Yeni Clio, dinamik hatları ve dikkat çeken detaylarıyla müşterilerini cezbediyor. C şeklindeki Renault imzalı gündüz farlar, Pure Vision Full LED farlar, dikkat çeken krom detaylar ve yeni gövde renkleri mercan ve turuncuyla rakiplerinden ayrılan Renault Clio şimdi de dikkat çeken Mart ayı indirimleriyle müşterilerinin gönlünü çelmek için kampanya yaptı.

3 benzinli iki dizel motor seçeneğiyle müşterilere sunulan Renault Clio, 1.0 SCe 72 bg 1.0 SCe (3 silindir atmosferik) motor ekonomik şehir içi kullanıma yönelik bir otomobil arayanlar için ideal tercih olarak öne çıkıyor. 5 vitesli manuel vites kutusu, 72 bg güç ve 95 Nm tork ile son derece yumuşak bir sürüş konforu sunuyor.

Renault Clio Turbo 1.0 TCe 100 bg: Yeni nesil 100 beygir gücüne sahip bu benzinli motor, Clio'ya atiklik ve esneklik sağlarken, yakıt tüketimini de düşük tutuyor. Bu motor şu seçeneklerle sunuluyor.

Manuel 5 ileri vites- 1.0 TCe 100 bg

X-Tronic otomatik vites- 1.0 TCe X-Tronic

Turbo 1.3 TCe EDC 130 bg

Yüksek performanslı 130 beygir gücü, 240 Nm tork, çift kavramalı 7 ileri EDC vites ve direksiyonda yer alan vites kumandaları sürüşü keyifli hale getiren öğeler olarak öne çıkıyor. Bu donanım yüksek performans ve maksimum sürüş keyfi için geliştirildi.

RENAULT CLIO DİZEL MOTORLAR

1.5 Blue dCi 85 bg Bu yeni nesil dizel motor yakıt tasarrufu ve sürüş keyfini bir arada sunuyor. Altı ileri manuel vites ile sunulan bu motor 85 bg güç ve 220 Nm tork sağlıyor. Üstelik yolculuklarda yakıt tüketimini en düşük seviyede tutuyor.

1.5 Blue dCi 115 bg: Bu dizel motor 115bg güç, 260 Nm tork ve altı ileri manuel vitesi sayesinde yüksek performans ve düşük yakıt tüketimini bir arada sunuyor.

RENAULT CLIO GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Renault Clio marka otomobiller paket ve donaım seçeneğine göre 2022 yılı için 291 bin ile 402 bin lira arasında değişirken 2021 model yılına ait Clio marka otomobiller 248 bin ile 373 bin lira arasında müşterilerine sunuluyor.

SAHİBİNDEN.COM'DA EN ÇOK SATAN OTOMOBİL

sahibinden.com verilerinden hazırlanan sahibindex Şubat Vasıta raporuna göre, geçen ay en çok ilan verilen kategori otomobil olurken, otomobil satış oranında ocak ayına göre bir miktar artış gerçekleşti.

Rapora göre, yayından kaldırılan ilanlarda, 10 yaş ve üstü araçların payında artış gözlemlendi.

Ayın en çok ilan verilen kategorisi otomobil oldu. Otomobili, minivan & panelvan, arazi/ SUV & Pick-up, ticari araçlar ve motosiklet takip etti.

Otomobil satış oranında ise ocak ayına göre bir miktar artış gözlemlendi.

Marka-model sıralamasında ilk sırayı Renault Clio aldı. Ardından Volkswagen Passat, Renault Megane, Opel Astra sıralandı. Toyota Corolla ise 5'inci sıradan listeye girdi. En çok ilanı verilen arazi/ SUV-Pick-up markası değişmedi ve yine Nissan oldu.

EN ÇOK BEYAZ, SİYAH, GRİ, GÜMÜŞ GRİ VE KIRMIZI RENKLİ ARAÇLAR İLANA ÇIKTI

sahibindex Vasıta raporuna göre, şubat ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı. Tüm ilanlar arasında araçların yüzde 32,7'si 0-100 bin kilometre aralığında yer aldı. İlanların yüzde 13,9'u ise 100 bin 1-150 bin TL aralığında satışa sunuldu.

sahibinden.com'da şubat ayında ilan bakanların en çok ilgisini çeken marka sıralamasında ise liderlik Renault'nun oldu. Sıralama Volkswagen, BMW, Mercedes Benz ve Fiat şeklinde devam etti.

Araçlar en çok saat 22.00-23.00 aralığında incelendi. İlanlara ortalama bakılma süresi ise 9 dakika 36 saniye oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Avrupa’da sıfır araç satış rakamları belli oldu! Türkiye’nin sıralaması şaşırttı

Ekonomi Haberleri