Belediye düğmeye bastı! Ramazan ayı boyunca 1 TL'ye satılacak: Böyle indirim ne duyuldu ne görüldü

Ramazan ayının gelmesiyle beraber tüm belediyeler vatandaşlara sosyal yardım için paketlerini açıkladı. Bazı belediyeler para yardımı yaparken bazı belediyeler ise Ramazan'ın gözde gıdası ekmek ve pideler için fiyat indirimine gitti. İBB ve ABB'den sonra bu kez Mersin Tarsus ilçe belediyesi de harekete geçti. Ramazan ayı boyunca o ürün 1 liradan satılacak.

11 ayın sultanı Ramazan ayına girilmesiyle beraber, sosyal belediyecilik anlayışı ile büyükşehir ve ilçe belediyelerde vatandaşa destek paketlerini açıkladı. İBB ve ABB'den sonra ilçe belediyeler de Ramazan pidesi ve ekmek için düğmeye bastı. Mersin Tarsus ilçe belediyesinden örnek bir uygulama geldi. Ramazan ayı boyunca o ürün sadece 1 liradan satılacak.

İBB VE ABB'DEN SONRA İLÇE BELEDİYELER DE HAREKET GEÇTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım paketlerini açıklarken, İmamoğlu'ndan Ramazan Pidesi için de düğmeye basıldı. Pide İBB'nin satış noktalarında 5 liraya satılacak ve tarihi müzeler iftardan sonra ücretsiz olacak.

BELEDİYELERDEN ÖRNEK HAREKETLER

Mansur Yavaş ise Başkent Kart'ına 500 liralık ek bir yardım daha sağladı. Büyük belediyelerin yanı sıra Mersin Tarsus ilçe belediyesi de ekmek fiyatını 1 liradan satmaya başlayacağını duyurdu.

HALK EKMEK 1 LİRADAN SATILACAK

Dar gelirli aileler için düğmeye basan Tarsus Belediye'si Ramazan ayı itibari ile halk ekmek fırınında 210 gram ekmeğin 1 TL'den satılacağı ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri