Böyle baba olmaz olsun! İstanbul'da dehşet: Ünlü ismi babası boğarak katletti...

Türkiye gündemi bir cinayet olayı ile daha sarsıldı. 22 yaşındaki Iraklı Youtuber Tiba el-Ali, babası tarafından öldürüldü. Ünlü Youtuber'ın ölüm haberini duyan sevenleri ise böyle baba olmaz olsun dedi. İşte olayın tüm ayrıntıları…

Iraklı youtuber Tiba El-Ali’nin ölümü gündeme bomba gibi düştü. Babası tarafından hayatına son verilen el Ali, sevenlerine yasa boğdu. Gözünü kırpmadan babası tarafından öldürülen El-Ali'nin ölümünün ardından ortaya çıkan iddialar ise kan dondurdu. İşte olayın tüm ayrıntıları…

KIZINA TUZAK KURDU

İstanbul'da yaşamını sürdüren 22 yaşındaki ünlü Youtuber, 2017 yılında ailesi ile birlikte Türkiye'de yaşamaya başladı. Daha sonra Ailesi Irak'a dönen Tiba, Türkiye'de yaşamaya devam etti. YouTube'da 18.000 takipçisi bulunan fenomen isim nişanlısı ile olan hayatından günlük kesitleri takipçileriyle paylaşıyordu.


Ailesi kızlarının Irak'a dönmesini istiyordu. Arap Körfez Kupası için Irak'a giden ünlü isim arkadaşının evinde ailesiyle buluşmayı kabul etti. Ancak olaylar beklendiği gibi gitmedi. Kızları için tuzak kuran aile ünlü fenomeni kaçırdı. Irak İçişleri Bakanlığı sözcüsü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda el-Ali'nin 31 Ocak 2023 tarihinde babası tarafından boğularak öldürüldüğü ifade edildi.

CİNYETİN DETAYI HERKESİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ


Ülke kanunlarında yer alan namus cinayetlerine karşı hoşgörü tavrı eleştirilere neden olurken el Ali'nin ailesi ile yaşamak istememesinin nedeni de ortaya çıktı. Fenomen ismin erkek kardeşi tarafından cinsel istismara uğradığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri