İstila başladı! Yılan paniği her yerde: Bankta oturan vatandaşlar birden yerinden fırladı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. O ilimizden gelen görüntüler herkesi şoke etti. Bu sefer yılan paniği İstanbul'un dibinden geldi. Dev yılanı gören vatandaşlar birden yerinden fırladı! Yılan paniği tüm Türkiye'yi sardı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. İstila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya salınan yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Paylaşılan son görüntüler ise Türkiye'den! Dev yılanı gören vatandaşlar banktan birden fırladı. Görünce uykunuz kaçacak! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz yerde kaçın.

Son günlerde yılan haberleri vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi görmekte. Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki Balyanoz Koyu’nda gelen görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı.

DEV YILANI GÖRÜNCE OLDUKLARI YERDEN FIRLADILAR

Bankta oturan vatandaşlar yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yılanı fark edince oldukları yerden fırladılar. Panik yaşayan vatandaşlar hemen Balyanoz Koyu’nda görevli Darıca Belediyesi güvenlik görevlilerine haber verdi.

DOĞAL YAŞAMINA GERİ SALINDI

Yılana zarar vermeden yakalayan güvenlik görevlileri durumu Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekiplerine bildirdi. Gelen ekip, yılanı doğal yaşam alanına bırakmak üzere araca aldı. Yılan, doğal yaşama alanına bırakıldı.

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Türkiye'nin pek çok yerinden yılan haberleri gelmeye devam ederken uzmanlar vatandaşları son dakika olarak uyardı. Yılan saldırılarına karşı uyarılarda bulunan yetkililer, durumun kritik olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri