Ünlü şarkıcıdan et fiyatlarıyla ilgili tartışma yaratacak sözler: Daha da pahalı olsun

Ünlü şarkıcıdan et fiyatlarıyla ilgili tartışma yaratacak sözler: Daha da pahalı olsun

Yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, ete gelen yüzde 48 zamla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Gedik, "Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun" dedi.

Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Kurucu Başkanı, yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, ete yapılan yüzde 48 zamla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Gedik, "Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun" dedi.

Et ve Süt Kurumu, et fiyatlarında yüzde 48'lik bir zam yaptı. Bunun üzerine 1 kg kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya, 1 kg kuşbaşının fiyatı da 62,50 liradan 92 liraya çıktı.

Vatandaşlar, yapılan zamma tepki gösterirken, yazar ve şarkıcı Ömür Gedik'ten konuyla ilgili bir paylaşım geldi.

"KIRMIZI ET DAHA DA PAHALILANSIN, HAYVANLAR KURTULSUN"

Gedik, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN