Kanal D'nin iddialı dizisi 'Yargı' ABD'de yayınlanacak

Kanal D ekranlarının iddialı dizisi, 'Yargı' "Secretos de sangre" adıyla İspanyolca olarak ABD'de izleyiciyle buluşacak. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, her bölümü heyecanla beklenen dizi bu akşam 53. bölümüyle yayında olacak.

Kanal D'nin ilgi çeken dizisi, başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı pazar akşamlarının ilgiyle izlenen 'Yargı' dizisi ABD'de yayınlanacak.

RaniniTv'nin haberine göre, dizinin yayın hakkını alan Telemundo, "Secretos de sangre" adıyla İspanyolca olarak yayınlayacağı diziyi yakında ekrana getirecek.

Ay Yapım imzalı dizinin kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri