Müge Anlı'daki Sinan öldü mü, intihar mı etti?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konu edilen ve tüm Türkiye'nin merakla takip ettiği Sinan Sardoğan ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Sinan Sardoğan öldü mü? Tüm detaylar haberimizde.

Günlerce Müge Anlı tarafından yapılan programda kayıp bir kadının arandığı ve birçok taciz olayında adını yazdıran Sinan Sardoğan'ın tutuklanmasından sonra da insanlar araştırmalarına devam ediyor. Peki Sinan Sardoğan intihar mı etti? Sinan Sardoğan öldü mü? Sinan Sardoğan ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SİNAN SARDOĞAN ÖLDÜ MÜ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Tokat ilinde kaybolan Arife Gökçe aramaları devam ederken programa konunun baş şüphelisi olarak katılan ve ihbarlarla birlikte birçok taciz ve yaralama olayına adını yazdıran Sinan Sardoğan tüm ülkenin gündemine oturmuştu. 


Programda birçok insanı kışkırtmaya ve üstüne gitmeye devam eden Sinan Sardoğan program sonrasında kaldığı otelde polisler tarafından tutuklanmış ve birkaç sene önce İstanbul'da bir çocuğa tecavüz etme suçlamasıyla cezaevine gönderilmişti. Sosyal medyada Sinan Sardoğan'ın intihar ettiği ile ilgili haberler dolaşmaya başladı. Sinan Sardoğan'ın intihar etme haberleri ile ilgili insanlar öfkelenirken onun intihar ederek kurtulamayacağını ve yaptıklarının cezasını çekeceğini söyleyen yorumlar yaptı. Sinan Sardoğan'ın intihar edip etmediği ile ilgili bir açıklama yapılmadı. 

Haberleri