Mersin'de görme engelli Emine Bakır'ın tek gözlü evde yaşam mücadelesi

Mersin'de görme engelli Emine Bakır'ın tek gözlü evde yaşam mücadelesi

Mersin'de Alzheimer hastası oğlunun bakım merkezine yerleştirilmesinin ardından tek odalı evde yalnız kalan 83 yaşındaki görme engelli Emine Nine'ye belediye ekipleri destek oluyor.

Mart ayında Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından tespit ve takibi yapılan görme engelli Emine Bakır'a belediye ekiplerince evde sağlık hizmetinden sıcak yemek ve temizliğe kadar her türlü hizmet veriliyor. Adana Devlet Hastanesinde göz alanında uzman en iyi doktorlardan biri tarafından tedavisi yapılacak olan Emine ninenin bir gözüne nakil, diğer gözüne de kornea tedavisi uygulanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN