'Türkiye'ye adapte olmakta zorlanıyorum' demişti! Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye 'şartlı' evet! Yeni sözleşme için iki şartı var!

Geçtiğimiz günlerde 'Türkiye'ye adapte olmakta zorlanıyorum' açıklamasıyla veda sinyali veren Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamak için iki şart sunduğu öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin altında kalan UEFA Avrupa Ligi'nde ise İspanyol ekibi Sevilla'ya elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Tecrübeli teknik adamın yeni sözleşme için sar-lacivertli yönetime iki şart sunduğu öğrenildi.

Son olarak Sevilla'ya elenen Fenerbahçe'de Portekizli teknik adamın zorluk seviyesi yüksek karşılaşmalarda gösterdiği etkisiz performans ve genç yıldız Arda Güler'e süre vermemesi ile hayal kırıklığı yarattı. Portekizli teknik adam yönetiminde Trabzonzonspor'a 2-0, Galatasaray'a ile 0-3 mağlup olan Fenerbahçe Beşiktaş ile de 0-0 berabere kaldı. Kanarya derbilerde rakip filelere gol dahi atamazken derbilerde yalnızca bir puan toplayabildi.

'TÜRKİYE'YE ADAPTE OLMAKTA ZORLANIYORUM' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına "Türkiye'ye adapte olmakta zorlanıyorum. Burada hava çok soğuk, uyum sağlamak için çok acı çektim. Ancak geleceğimle ilgili şu an net bir şey söyleyemem, Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor. Şimdilik hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyorum." açıklamasında bulunarak dikkatleri üzerine çeken Portekizli teknik adam son olarak ise Türkiye'de şampiyonlukların masa başında kazanıldığını iddia ederek

"Ligi kim kazanırsa kazansın söylüyorum, ben maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Bana göre ilk 4 takımın playoff oynaması gerekiyordu. Bu benim fikrim. Maçlar sahada kazanılmalı, masa başında değil. Türkiye'de 3 kupa var, 2'sinde devam ediyoruz. Ligde yeniden lider olabileceğimize, kupayı da kazanabileceğimize inanıyoruz. Ancak bana göre bu ligin sportif gerçekliği yok. Maçlar sahada kazanılmıyor, kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum." şeklinde konuşmuştu.

YENİ SÖZLEŞME İÇİN İKİ ŞARTI VAR

Sezon sonunda sarı-lacivertli ekiple olan sözleşmesi sona erecek olan başarılı teknik adamın gelecek sezon Fenerbahçe'yi çalıştırıp çalıştırmayacağı merak konusu oldu. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye 'şartlı' evet dediği öğrenildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe bu sezonu şampiyon olarak tamamlarsa Jesus Fenerbahçe'de kalacak. Portekizli hocanın bir diğer şartı ise sezon sonunda gelecek yılın transferleri için gerekli bütçenin kendisine verilmesi. Bu iki durumun gerçekleşmesi halinde Jesus'un Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Spor Haberleri