Ankara'da askeri lojmandaki patlamadan ilk görüntüler | Ankara Haberleri

Ankara'da askeri lojmandaki patlamadan ilk görüntüler | Ankara Haberleri

Ankara'da askeri lojman yakınında büyük bir patlama meydana geldi. Üç servis aracı patlama sonrası alev aldı. Olayın yaşandığı nokta Genelkurmay kavşağına 300 metre uzaklıkta olduğu ifade edildi. Ankara Valiliği patlamada 11 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığını bildirdi. Saldırıyı son dönemde Güneydoğu'daki operasyonlar köşeye sıkışan PKK terör örgütünün gerçekleştirdiği ihtimali üzerinde duruluyor. Ankara Eskişehir yolu üzerinde askeri lojmanların bulunduğu kısımda meydana gelen patlamanın ilk görüntülerini haberimizde bulabilirsiniz.

Ankara'da akşam saatlerinde büyük bir patlama oldu. Ankara'daki patlamanın askeri servis aracına yönelik bir saldırı sonucu gerçekleştirildi. Ankara Valiliği patlamada 11 kişinin yaşamını yitirdiğini, çok sayıda kişinin yaralandığını duyurdu. 

16-02/17/56c4ae2267b0ac6d98a37f45.jpeg

Ankara'daki patlama sonrası çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Patlamanın yaşandığı nokta General ve Amirallerin lojmanlarının karşısında gerçekleştiği bildirildi. Terör saldırısı olduğu değerlendiren patlamanın mesai saatine denk getirildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu "Patlama bilgisi geldi, bakacağız" açıklamasını yaptı.

Patlama anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı:

 

 

Çelik'ten açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Terör Ankara'da alçaklığını ve hainliğini bir kez daha gösteriyor" dedi. Polis, bölgede yeni bir patlama olasılığına karşın çevredekilere "Uzaklaşın" uyarısı yaptı.

Ankara'daki patlama sonrası olay yerinden ilk görüntüler 

 

Nazlıaka: Bir patlama sesi daha duyduk

CHP Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bir patlama sesi daha duyduk" dedi. Patlama sesinin ekipler tarafından şüpheli bir paketin patlatılmasıyla çıktığı öğrenildi.

Patlama sonrasında alevler yükseldi:

Yayın yasağa getirildi

Ankara'daki patlamayla ilgili yayınlara yasak getirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN