AÖF kayıt yenileme için yarın son gün! AÖF kayıt yenileme ders ekle sil işlemleri nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme için yarın son gün! AÖF kayıt yenileme ders ekle sil işlemleri nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme için yarın son gün! Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin ders ekle sil işlemleri ve kayıt yenileme ile ilgili merak ettikleri tüm soruların yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. AÖF kayıt yenileme ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

AÖF kayıt yenileme işlemleri yarın sona eriyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri 2018-2019 Eğitim yılı Güz dönemi kayıt yenileme 5 Ekim Cuma günü sona erecek. AÖF ders ekle sil işlemlerinin nasıl yapıldığını detaylı olarak haberimizden görebilir, kayıt yenileme ekranına ulaşabilirsiniz. 

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi'nden kayıt yenileme işlemleri 24 Eylül pazartesi günü başlayacak ve 12 gün devam edecek. 24 Eylül ve 5 ekim tarihleri arasında yapılan 2018 AÖF kayıt yenieme işlemninden sonra Açıköğretim ders seçimi başlayacak. 

AÇIKÖĞRETİM KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

2018 AÖF kayıt yenileme işlemine başlamadan önce harçların ödenmesi gerekir. AÖF harçlarını ödeyen öğrenciler 24 Eylül ile 5 Ekim taraihleri arasında AÖF kayıt yenileme işlemlerini yapabilecektir. Açıköğretim fakültesi harçı ödendikten sonra anadolu.edu.tr adresinden de TC nuamrası ile giriş yaparak kayıt yenileme işleminizi gerçekleştirebileceksiniz. İlk önce harç ücretini yatırmanız ve daha sonra da kayıt yenileme işlemlerinizi yapmanız gerekiyor. AÖF ders ders seçimi de yine anadolu.edu.tr adresinden online olarak yapılabiliniyor.

AÖF KAYIT YENİLEME EKRANI İÇİN TIKLA

AÖF’de yeni sisteme göre bundan sonra ders seçimi yapılmadan banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını gerçekleştiremeyecekler. Yeni sisteme göre ders seçimi yapılmadan önce banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını gerçekleştiremeyecekler. AÖF’ün yaptığı açıklamada uygulanacak yeni sistem şu şekilde; “Kayıt yenileme, Ders Seçimi (Ekle-Sil) işlemi ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.” Ders seçim işlemi aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılabilecek. AÖF kayıt yenileme ücretleri Ziraat Bankası ATM’lerinden yatırılabilecek. Öğrencilerin aof.anadolu.edu.tr adresinden kayıt yenileme işleminin gerçekleştirildiğini kontrol etmesi gerekiyor.

AÖF KAYIT YENİLEMEDE GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

İnternet Başvuru Belgesi

Öğrenci Bilgi Formu

Kayıt Bilgileri Sorgulama Sonuçları

Öğrenim Belgesi 

Askerlik Durum Belgesi

ANADOLUYÖS Kapsamında Kayıt Yaptıracak Adaylar İçin Ek Belgeler

Pasaport/T.C. Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı/Mavi Kart Fotokopisi

Lise Diplomasının Onaylı Fotokopisi 

Lise Diploması Denklik Belgesinin Onaylı Fotokopisi

Türkçe Yeterlik Belgesi

HARÇ ÜCRETLERİ NERELERE YATIRILIYOR?

Kayıt için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz:

Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme (İnternet başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online

ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.)

İnternet Bankacılığı ile Ödeme

ATM'den Ödeme (Kartlı/Kartsız)

Mobil Bankacılık ile Ödeme

Posta havalesi, banka havalesi ve EFT gibi yollarla yapılan ödemeler kabul edilmemektedir.
Kayıtla ilgili ödemelerin zamanında yapılmamasından veya yanlış yapılmasından doğacak sonuçlardan Anadolu Üniversitesi sorumlu değildir. Yanlış yapılacak bir ödemenin sorumluluğu öğrenciye aittir.

AÖF KAYIT YENİLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF kayıt yenileme için yarın son gün! Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin ders ekle sil işlemleri ve kayıt yenileme ile ilgili merak ettikleri tüm soruların yanıtını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. AÖF kayıt yenileme ile ilgili tüm detaylar haberimizde. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN