AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? Açık lise sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? Açık lise sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

25-26 Temmuz tarihlerinde yapılan AÖL sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Adaylar, ‘AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor?’ sorusuna yanıt ararken, kurumdan yapılan son dakika açıklamasında sonuçların ne zaman açıklanacağı paylaşıldı.

Eğitimini açıktan sürdüren yüzbinlerce öğrencinin girdiği AÖL sınav sonuçları için geri sayım başladı. MEB sınav takviminde yer alan bilgilere göre; Açıköğretim Lisesi Bahar Dönemi sınav sonuçları ‘http://aol.meb.gov.tr/' internet adresinden paylaşılacak.

2020 AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açıköğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları için değerlendirme süreci, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak.

AÖL sınav sonuçları 17 Ağustos tarihi itibarıyla açıklanacak. Değerlendirme sürecinin bitmesinin arkasından sonuç bilgileri, kurumun resmî internet sayfası üzerinden paylaşılacak.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ EDİLMESİ

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü üzerinden sınav sonuçlarına itirazlar alınacak. Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Ortak Sınavlara İtiraz internet sitesinde http://odsgm.meb.gov.tr/www/ortak-sinavlara-itiraz/icerik/18'den erişebileceksiniz.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne bu alanda gerçekleştirilen itirazlar dikkate alınmaz. Sınavlarla alakalı gerçekleştirilecek tüm iş ve işlemler Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün paylaştığı esaslara göre alınacak

AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Açıköğretim Lisesi 1. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 24 Ağustos’ta başlayıp, 9 Ekim 2020’ye kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN