Apple DJ arıyor

Apple DJ arıyor

Yakın zamanda bileklerindeki Apple Watch’lar ile görüntülenen David Guetta ve Drake gibi ünlü DJ’lerin yeni iTunes Radio servisi için Apple ile görüştüğü ortaya çıktı.

Apple’ın yeni tanıttığı iTunes Radio adlı servis için pek çok ünlü DJ ile görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. Hem Android hem de Apple cihazlarda hizmete girecek olan iTunes Radio ve Beats'in yerini alan Apple Music, dünya genelinde yayınlanacak ve aylık ücretli bir tarife sunacak.

9to5mac haberine göre başta Drake, Pharrell Williams ve David Guetta olmak üzere tanınmış DJ’ler ile yapılan görüşmeler sonucunda Apple, iTunes Radio dinleyicilerine özgün ve kaliteli içerikler sunmayı hedefliyor. Standart olarak 8 ila 10 dolar arası aylık ücrete sahip olacak Beats bazlı müzik servisi ayrıca üç aylık bir deneme sürümüyle birlikte geliyor. Apple iOS 8.4 ile yayınlanacak yeni Müzik uygulamasının tasarımı, iPhone üreticisinin yeni müzik servislerini de kapsayacak şekilde güncelleniyor.

Yapılan planlarda dikkat çeken nokta ise, Apple’ın bu üç aylık deneme sürecinde yayıncı şirketlere para ödemek istememesi. Diğer bir deyişle Apple’ın ücret almadığı sürede kayıt şirketlerinin de bedava içerik sunması bekleniyor. Bakalım Apple bu talebini stüdyolara kabul ettirebilecek mi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN