TEM Otoyolu'nda feci kaza: Anne ve oğlu hayatını kaybetti

TEM Otoyolu'nda feci kaza: Anne ve oğlu hayatını kaybetti

Kocaeli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, TEM Otoyolu gişelerine çarptı. Kazada ağır yaralanan anne ve oğlu, tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'de dün TEM Otoyolu’nun İstanbul istikameti Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) bağlantı yolunda Ümit Yıldız (23) idaresindeki otomobil gişelere çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle otomobilin kullanılamaz hale geldiği kaza yerine, ihbar üzerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

ANNE VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Kazada sürücü Ümit Yıldız ile yanında bulunan annesi Menşure Yıldız ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan anne ve oğuldan bugün kötü haber geldi.

Anne ve oğlunun hayatını kaybettiği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN