Arda Turan'ın Galatasaray'daki forma numarasının belli olduğu iddia edildi

Arda Turan'ın Galatasaray'daki forma numarasının belli olduğu iddia edildi

Başakşehir'da kiralık sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Barcelonalı futbolcu Arda Turan'ın, önümüzdeki günlerde altyapısında yetiştiği Galatasaray'a transfer olması bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun, sarı-kırmızılı takımda 66 numaralı formayı giyeceği öne sürüldü.

Devre arasında artık Galatasaray'a transferine kesin gözüyle bakılan Arda Turan'ın, Başakşehir'in Kasımpaşa maçı öncesi takım arkadaşlarıyla vedalaştığı ve tesislerdeki eşyalarını topladığı iddia edildi.

BAŞAKŞEHİR'DE ARTIK İDMANLARA ÇIKMIYOR

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, Başakşehir ile artık idmanlara çıkmayan ve bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Arda Turan'dan da flaş bir hareket geldi. 32 yaşındaki futbolcu Başakşehir'in Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesi takım arkadaşları, teknik heyet ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı. Teknik direktör Okan Buruk da Kasımpaşa maçı sonrası Arda ile ilgili sorular üzerine "Arda için açılacak yeni bir sayfa daha olabilir" demişti.

İLK YARIM SEZON İÇİN PARA ALMAYACAK

Arda Turan, geçen pazar ailesiyle birlikte Fatih Terim'in Tarabya'daki villasında kahvaltıda bir araya gelmişti. Alınan bilgilere göre Galatasaray ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak Arda Turan ilk yarım sezon için kulüpten para talep etmeyecek.

19-12/30/2019-12-30_213024.jpg

66 NUMARAYI GİYECEK

Sabah gazetesinde yer alan habere göreyse, Arda Turan, Galatasaray'da 66 numaralı formayı giyecek. Sarı-kırmızılılardan ayrılmadan önce 10 numarayı giyen Arda, A takıma ilk çıktığı dönemde giydiği 66 numara ile sahaya çıkarak yeniden taraftara ilk yıllarındaki Arda olduğunu gösterecek.

SON 2.5 YILDA 39 MAÇA ÇIKTI

Son 2.5 sezondur Başakşehir forması giyen Arda Turan 39 maçta forma giydive 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN