Aslıhan Karalar kimdir? Diriliş Osman dizisinin Malhun Hatun'u olacak

Aslıhan Karalar kimdir? Diriliş Osman dizisinin Malhun Hatun'u olacak

Aslıhan Karalar Burak Özçivit ile Diriliş Osman dizisinde rol alacak olan isimlerden biri. Karalar'ın başrol oyuncularından biri olacağı ifade ediliyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğindeki Diriliş Osman dizisinin Malhun Hatun'u olacağı söylenen Aslıhan Karalar'ın biyografisi merak edildi. İşte "Aslıhan Karalar kimdir?" sorusunun yanıtı...

Aslıhan Karalar'ın, Diriliş Osman dizisinde Şeyh Edebali'nin kızı Malhun Hatun'u canlandıracağı iddia edildi. Bu iddianın ardından Aslıhan Karalar kimdir? sorusu gündeme geldi.

ASLIHAN KARALAR KİMDİR?

Burak Özçivit ile birlikte başrollerden birini üstlenecek olan Aslıhan Karalar'ın annesi Çanakkale, babası ise Ankaralıdır.

Karalar, 27 Nisan 1999'da doğdu ve küçük yaşlarda piyano ile bale eğitimi aldı.

Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nde okuyan Karalar, Ortaokulda Fransızca öğrenmeye başladı. Sonrasında ise Londra King's College'da işletme eğitimi almaya başladı.

2017 Best Model of The World birincisi Aslıhan Karalar, Hakan Sabancı ile yaşadığı beraberlikte magazin sayfalarına konu olmuştu.

Instagram adresinin aktif olarak kullanan Aslıhan Karalar'ın on binlerce takipçisi bulunuyor. Aslıhan Karalar, Instagram adresinden sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

MALHUN HATUN KİMDİR?

Doğum tarihi tam bilinmemekle beraber, Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Osman Gazi'nin 1280 yılında evlendiği ilk eşi ve ikinci padişah Orhan Gazi'nin annesidir. Ayrıca, İslam ilahiyatçısı ve din bilgini Şeyh Edebali'nin kızıdır.

YENİ SEZONDA ATV'DE

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan Diriliş Osman'a ilişkin sevindiren yaşandı. Milyonlarca bireyin yanıtını aradığı 'Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak?' sorusuna dizinin yapımcı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ cevap verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bozdağ, yeni kanalı duyururken, hayırlara vesile olmasını diledi.

Diriliş Ertuğrul serisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman dizisi, yeni sezonda ATV'de yayınlanacak.

DİRİLİŞ OSMAN FRAGMANI

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN