Atatürk Havalimanı'nda vurulan kahraman polis Ahmet Berker ikinci ameliyata girdi, bilinci açık

Atatürk Havalimanı'nda vurulan kahraman polis Ahmet Berker ikinci ameliyata girdi, bilinci açık

Atatürk Havalimanı'nda IŞİD'li teröristlerin katliam planlarını bozan Ahmet Berker'in baldızı, eniştesinin ikinci ameliyata alındığını söyleyerek, "Hiç korkmadan cesurca savaştı. Kimbilir kaç kişinin hayatını kurtardı. 78 milyondan dua bekliyoruz" dedi.

KENAN BUTAKIN - İSTANBUL

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen saldırıda, teröristlerin katliam planlarını polis memuru Ahmet Berker bozdu. Berker, üst kata çıkmak için asansöre doğru giden teröristlerden birini fark ettikten sonra, durdurarak kimliğini göstermesini istedi. Bu sırada ise silahına sarılan IŞİD'li terörist ise Berker'e peş peşe ateş etti. Göğsüne, omuzuna ve karın boşluğuna 3 kurşun isabet eden polis memuru Berker, yaralanarak yere yığıldı. Terörist ise yoluna devam etti. Ancak bu noktadan sonra diğer 2 terörist de harekete geçti. Bu nedenle de teröristlerin gümrüksüz alana sızıp büyük bir katliam gerçekleştirme planları gerçekleşmedi.

CESURCA SAVAŞTI!

Olaydan sonra Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Berker'in dünden bu yana ikinci ameliyata alındığı öğrenildi. Berker'in baldızı KARAR'a konuşarak, "Eniştem şu anda ikinci ameliyata alındı. Hastaneye ilk getirildiğinde bilinci açıkmış. Hatta doktorlara karnım ağırıyor demiş. İkinci ameliyattan çıkacak güzel haberleri bekliyoruz. Kendisi hiç korkmadan cesurca savaştı. Kimbilir kaç kişinin hayatını kurtardı. Milletimizden, 78 milyondan dua bekliyoruz. " dedi.

KİMLİK SORUNCA ASIL PLAN BOZULDU

Saldırıdan önce siyah montlu teröristten şüphelenen polis memuru Ahmet Berker, kimlik sordu, canlı bomba da panikleyerek ateş etti. Polis yaralanırken terörist kapının önünde kendini patlattı. Bunun üzerine içerideki iki terörist de insanları tarayıp kendilerini patlattı. Emniyet kaynaklarına göre, polisin kimlik sorması sayesinde teröristler plan dışına çıktı ve vurulunca kendini patlattı.

ASIL HEDEF GÜMRÜKSÜZ ALANDA KATLİAM

Teröristlerin pasaport noktasına ulaşıp kalabalığı gümrüksüz alanda toplayarak daha büyük katliam yapmayı planladığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN