Azerbaycan, Ermenistan destek güçlerini vurdu

Azerbaycan, Ermenistan destek güçlerini vurdu

Azerbaycan ordusu, Ermenistan destek güçlerini vurduğu görüntüleri paylaştı. Saldırıda onlarca Ermenistan askeri öldürüldü.

Azerbaycan ordusu, Ermeni destek birliğini vurdu. Paylaşılan görüntüde onlarca askerin etkisiz hale getirildiği görülüyor.

Azerbaycan Askeri Kuvvetleri’nin çatışmaların devam ettiği temas hattında Ermeni ordusuna ait hedefleri vurmaya devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Azerbaycan ordusu tarafından vurulan Ermenistan’a ait, destek güçlerinin ağır kayıplar verdiği ve komutanlıktan acil yardım çağrısında bulunduğu belirtildi.

Bakanlık saldırılarla ilgili görüntüleri paylaştı.

KRİZDE SON DURUM

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamada "27-30 Eylül tarihlerinde 2 bin 300 Ermenistan askerinin öldüğü ve yaralandığı, yaklaşık 130 tank ve zırhlı aracın, 200'den fazla top ve füze sisteminin, yaklaşık 25 hava savunma sisteminin, 6 komuta yönetim ve komuta gözlem mıntıkasının, 5 mühimmat deposunun, yaklaşık 50 tanksavar silahının ve 55 otomobilin imha edildiği" açıklanmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, krizin ilk gününde Türkiye'nin Azerbaycan'ın istediği şekilde her türlü desteğe hazır olduğunu açıklamıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN