Bakan Koca'dan 'ziyaret' uyarısı: Görünmez misafir girebilir

Bakan Koca'dan 'ziyaret' uyarısı: Görünmez misafir girebilir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ev ziyaretlerinin yapılmaması konusunda vatandaşları uyardı: Dostlarınıza açtığınız kapıdan görünmez misafir girebilir. En güvenilir yer evinizdir. Riski evinize davet etmeyin ve ailenizi koruyun.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan paylaştığı mesajında ev ziyaretleri konusunda vatandaşları uyardı.

Bakan Koca, Twitter hesabından 'Bir fincan kahve, acı hatıralar bırakabilir' mesajının yer aldığı görseli, "Hatırlı kahvelerin yerini acı hatıralar alabilir. Dostlarınıza açtığınız kapıdan görünmez misafir girebilir. En güvenilir yer evinizdir. Riski evinize davet etmeyin ve ailenizi koruyun" notuyla paylaştı.

TÜRKİYE KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM

28 Kasım'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 6 bin 714'ü semptomatik olmak üzere toplam 30 bin 103 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 182 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13 bin 373, toplam hasta sayısı ise 487 bin 912'ye yükseldi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN