Bangladeş'te iki günde 50 kişiyi yıldırım çarpması sonucu öldü

Bangladeş'te iki günde 50 kişiyi yıldırım çarpması sonucu öldü

Bangladeş'te son iki gün içinde yıldırım çarpması sonucu 50'den fazla kişinin öldüğü açıklandı. Ölenlerin çoğunun çeltik tarlalarında çalışan çiftçiler olduğu belirtildi.

Bangladeş'te son iki gün içinde yıldırım çarpması sonucu 50'den fazla kişinin öldüğü açıklandı. Ölenlerin çoğunun çeltik tarlalarında çalışan çiftçiler olduğu belirtildi.

ÖLÜM ORANI ARTTI

Bangladeş'te yıldırımlar sık görülüyor. Ancak bu yıl ölüm vakalarının her zamankinden çok olduğu belirtiliyor. Uzmanlar, hava sıcaklıklarındaki genel artışın ve ormansızlaşmanın bunda etkisi olabileceğini belirtiyor. Ölenler arasında başkent Dakka'da futbol oynayan iki öğrenci ve yıldırım çarpan bir çocuğun da bulunduğu haber veriliyor.

MARTTAN BU YANA 90 KİŞİ ÖLDÜ

Ülkede Mart'tan bu yana yıldırım çarpması sonucu 90'dan fazla kişinin öldüğü açıklandı. Bangladeş'te Haziran ile Eylül arasındaki muson döneminden önce tropikal fırtınalar etkili oluyor.

16-05/14/1-1463247720

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN