Barbara Palvin kimdir?

Barbara Palvin kimdir?

Dünyanın en ünlü modellerinden biri olan Barbara Palvin, birçok tanınmış markayla gerçekleştirdiği katalog çekimleriyle beğeni topluyor. Macar model daha önce de oyuncu Serenay Sarıkaya ile beraber bir reklam filminde yer almıştı. İşte, 'Barbara Palvin bi

Modellik kariyerine başlamadan önce şarkı söylediğini ve futbol oynamaktan keyif aldığını belirten Barbara Palvin, özel hayatıyla magazin basınının sıkı takibinde bulunuyor. Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da milyonlarca takipçisi olan Macar model, birçok ünlü markayı da peşinden koşturuyor.

BARBARA PALVIN'İN HAYATI

8 Ekim 1993 tarihinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de dünyaya geldi.

Barbara Palvin, 2006 yılında 13 yaşındayken Budapeşte sokaklarında keşfedilmiştir. İlk fotoğraf çekimi o yıl 'Spur Magazine' dergisi için olmuştur. Hemen arkasından Asya'ya taşınıp modellik kariyerini orada devam ettirmiştir. O zamandan beri L'Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine'in kapaklarında yer almış, Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret, Pull and Bear ve Mavi gibi markalar için modellik yapmıştır. Şubat 2012'de ise L'Oreal Paris'in elçisi olmuştur.

İlk defile tecrübesi Şubat 2010'da Milan Moda Haftası (Milan Fashion Week)'te Prada içindi. Ayrıca Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro gibi markaların defilelerine çıkmış, 2011 yılında Chanel'in sonbahar öncesi defilesinin açılışında bulunmuştur.

models.com'un Top 50 Models Women anketinde 40. seçilen Palvin, çoğunlukla Rus model Natalia Vodianova ile karşılaştırılıyor. İngiliz Vogue editörü Miranda Almond onun için "Onu seçtik çünkü o kesinlikle ince bir güzelliğe sahip, genç Brooke Shields ve Natalia Vodianova arasında bir görüntüsü var" demiştir. Vodianova ve Kate Moss'u sevdiği modeller olarak belirtmiştir.

L'Officiel, Vogue, Marie Claire gibi dergilerin yüzü haline gelmiştir. Ayrıca Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret, ve Pull & Bear gibi başarılı markaların kampanyanlarında yer almıştır. 2012 yılında L'Oreal Paris markasının elçisi oldu. İlk kez podyuma Milan Moda Haftası kapsamında yapılan Prada defilesinde çıktı.

Sonrasında ise Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane gibi ünlü markaların defilelerinde yer aldı. Ayrıca 2012 yılında Victoria's Secret defilesinde yürüdü. Ayrıca Barbara 2014 yılında çekilen Hercules filminde rol alarak ilk kez oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

1993 doğumlu olan Barbara Palvin, 2020 yılı itibariyle 27 yaşındadır.

Barbara Palvin'in Instagram hesabının kullanıcı adı @realbarbarapalvin'dir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN