8 Mart'ta eşi tarafından bıçaklanmıştı! Bugün hayatını kaybetti

8 Mart'ta eşi tarafından bıçaklanmıştı! Bugün hayatını kaybetti

Hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde bıçaklanan kadın dün gece hayatını kaybetti.

Antalya'da yaşayan Hatice Yıldız, eşi Mustafa Yıldız'la arasında bir süre önce tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından Hatice Yıldız, Mustafa Yıldız hakkında 3 Mart tarihinde uzaklaştırma kararı aldırdı.

Uzaklaştırma kararı bulunan Mustafa Yıldız'ın iki halası Denizli'den gelerek tartışan çifti barıştırmak istedi. Bunun üzerine Mustafa Yıldız, eve geldi ve Hatice Yıldız ile tartışmaya başladı. 44 yaşındaki kadını ve 18 yaşındaki oğlunu bıçaklayan Yıldız olay yerinden kaçtı ve polis merkezine giderek teslim oldu. Bıçaklanan kadın ve oğlu ambulansla Manavgat Devlet hastanesine kaldırıldı. 

Yaralanan kadın yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı burada verdiği ifade de Mustafa Yıldız'dan şikayetçi oldu. Eşini bıçakla yaralayan yıldız, emniyetteki işlemlerin ardından Manavgat Adliyesi'ne çıkarıldı. Kasten adem öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.

Hastaneden 19 Mart tarihinde taburcu olarak evine dönen kadın dün gece fenalaştı. Kalp krizi geçiren Hatice Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yıldız'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabip incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN