Burak Özçivit kimdir? Beyrut'ta hayran izdihamı oluştu

Burak Özçivit kimdir? Beyrut'ta hayran izdihamı oluştu

"Burak Özçivit kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?" soruları Beyrut'ta yaşadığı hayran izdihamı sonrası yeniden gündeme geldi. Özçivit 2003 yılında Best Model Öf Turkey yarışması ile adını duyurdu ve bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol adı. Sevilen oyuncu şimdilerde Fahriye Evcen'le evliliği sonrası Karan Bebek'i kucağına aldı...

Burak Özçivit Beyrut’ta hayranlarının oldukça yoğun ilgisi nedeniyle otelden havaalanına askerler eşliğinde gidebildi. Yaşadığı izdiham yüzünden Özçivit'e alana gidene kadar asker ve korumaların yer aldığı beş araç takip etti.

19-07/07/burak-ozcivit-3.jpg

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

34 yaşındaki Burak Özçivit, 24 Aralık 1984'te İstanbul'da doğdu. Aslen Gaziantepli.

2001 yılında Kazım İşmen Lisesi'nden mezun oldu ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünü bitirdi.

BEST MODEL OF TURKEY'E KATILDI

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır.

2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev aldı.

İlk oyunculuk deneyimini "Eksi 18" dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşadı. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren "Musallat" isimli sinema filminde rol aldı.

Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı "Zoraki Koca" adlı dizide oynadı. 2008 yaz aylarında ise "Baba Ocağı" adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırdı.

"Gossip Girl"den esinlenilen "Küçük Sırlar" adlı dizide Çetin'i canlandırdı. 2011-2013 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırdı.

2013 yılında "Çalıkuşu" dizisinde Kamran rolünü canlandırdı. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bir sinema filmi "Aşk Sana Benzer" ile beyaz perdeye döndü. 2015 yılında başlayan ve 2017'de final yapan "Kara Sevda" dizisinde rol aldı.

FAHRİYE EVCEN'LE İLİŞKİSİ 2015 YILINDA BAŞLADI

Burak Özçivit'in 2015 yılında Fahriye Evcen ile ilişkisi başladı.  29 Haziran 2017 tarihinde Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen törenle Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti evlendi. Çiftin  Nisan 2019'da oğulları Karan Özçivit dünyaya geldi.

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

Rol aldığı sinema filmleri: Musallat, Zarafa, Aşk Sana Benzer, Kardeşim Benim, Kardeşim Benim 2    

Rol aldığı diziler: Eksi 18, Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Kara Sevda   

Rol aldığı reklam filmleri: Hobby For Men, Clear Men, Pepsi, Emaar Square Mall

ALDIĞI ÖDÜLLER

Yılın Oyuncusu (GQ Men Of The Year Ödülleri)

- En İyi Dizi Erkek Oyuncu (Galatasaray Üniversitesi 2012'in En'leri Ödülleri)

- En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu (12.YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri)

- Yılın Erkek Oyuncusu (4.Elle Style Ödülleri)

- En İyi Erkek Oyuncu (Haliç Üniversitesi 2014'ün En'leri Ödülleri, Ayaklı Gazete Ödülleri)

- En İyi Drama Erkek Oyuncu (4.Bilkent Televizyon Ödülleri)

- En Beğenilen Erkek Film Oyuncusu (14.YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri)

- Yılın En Başarılı Erkek Film Oyuncusu (23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri)

-  Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu (23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri)

- Yılın En Başarılı Erkek (The ONE Awards)

-  Yılın Konuşulan Adamı (GQ Men Of The Year Ödülleri)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN