Burdur’da sazlık alanda yangın

Burdur’da sazlık alanda yangın

Burdur’da akşam saatlerinde sazlık alanda çıkan yangında 50 dönüm zarar gördü. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarına köylüler de traktör ve tankerlerle destek verdi.

Burdur’da Yukarıöz mevkisinde akşam saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangına Burdur Belediyesi itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleriyle müdahale edildi.

yangin2.jpg

İtfaiye araçlarının giremediği alana köylüler traktörleri ve tankerleriyle su taşırken, yakında bulunan bir iş makinesi de yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

Alanın bataklık ve engebeli olması itfaiye ekiplerinin müdahalesini zorlaştırdı. Büyük bir alanda etkili olan yangının ekili tarlalara ulaşmaması için seferber olundu.

Uzun çabaların ardından kontrol altına alınan yangında yaklaşık 50 dönüm alan zarar gördü. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları sürerken, jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

yangin1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN