Burdur'da Yeni Camii Mahallesi için karantina kararı verildi

Burdur'da Yeni Camii Mahallesi için karantina kararı verildi

Burdur'un Kemer ilçesine bağlı Yeni Camii Mahallesi için koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında karantina altına alındı.

Burdur'un Kemer ilçesine bağlı Yeni Camii Mahallesi'nde, 8 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıkması ve temaslı vakaların tespit edilmesi nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantina uygulaması başlatıldı.

Giriş ve çıkışları güvenlik şeridiyle kapatılan mahallede, polis ve sağlık ekipleri önlem aldı.

Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile yapılacak ortak çalışma çerçevesinde oluşturulacak izin sistemiyle aksatılmadan kontrollü şekilde yürütülmesine karar verildi.

POZİTİF VAKALAR GÖZLEM ALTINA ALINDI

Öte yandan Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan pozitif vakaların, gerekli kontrollerinin ardından evde gözlem altında tutulduğu belirtildi.

Vakalarla teması tespit edilen diğer mahallelerdeki vatandaşların da 14 gün tam ev karantinasına alındığı ve yeni belirlenecek temaslılara aynı uygulamanın yapılacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN