Bursa’da bir mahalle karantinaya alındı

Bursa’da bir mahalle karantinaya alındı

Bursa Harmancık Kaymakamlığı, kırsal İshaklar Mahallesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındığını duyurdu.

Harmancık ilçesine bağlı kırsal İshaklar Mahallesi, artan koronavirüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile ikinci bir emre kadar karantinaya alındı. Jandarma ekipleri, tedbirler kapsamında mahalleye giriş çıkışları yasakladı.

Harmancık Kaymakamlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Harmancık ilçesi İshaklar Mahallesi’nde koronavirüs (Covid-19) görülen vakalarının artması sebebiyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararı ile bugünden itibaren İshaklar Mahallemiz ikinci bir emre kadar karantinaya alınmıştır. Mahallemizde karantina şartlarına uygun olarak her türlü tedbir alınarak uygulamaya geçilmiştir" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN